0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Як оформити титульний аркуш курсової роботи

Редактор: Роман
4 хв

Титульний аркуш є важливою складовою частиною курсової роботи, оскільки на ньому вказуються основні деталі роботи, такі як назва, автор, викладач, університет тощо.

Магістр

1. Як оформити титульний аркуш курсової роботи за ДСТУ?

Правильне оформлення титульного аркуша курсової роботи має велике значення для студентів. Воно демонструє дотримання вимог і стандартів університету щодо оформлення курсових робіт. Титульний аркуш є важливою складовою частиною курсової роботи, оскільки на ньому вказуються основні деталі роботи, такі як назва, автор, викладач, університет тощо. Дотримання правил оформлення титульного аркушу курсової є одним із критеріїв оцінювання курсової роботи.

Оформлення титульної сторінки курсової роботи не є важким, якщо притримуватися певних правил.  Для такого завдання можна задіяти  чек-лист.

 

2. Чек-лист для перевірки титулки курсового проєкту перед роздрукуванням

Для забезпечення зручного контролю правильного оформлення титульної сторінки перед роздрукуванням, можна використати чек-аркуш. Чек-лист містить всі необхідні елементи титульної сторінки, але без внесених конкретних даних. Студент може скористатися цим чек-листом для перевірки правильності розміщення та форматування елементів на сторінці перед остаточним друком.

Титульний аркуш курсової роботи оформляється за ДСТУ (Державній стандартизації України), вимоги яких вказано в методичних рекомендаціях будь-якого вищого навчального закладу. Зазвичай титульна сторінка повинна містити такі відомості:

  • Назва університету або навчального закладу.
  • Факультет чи кафедру, на якій виконана робота.
  • Тема роботи.
  • ПІБ студента, який її виконав.
  • ПІБ викладача, який керував виконанням роботи.
  • Місто та рік виконання.

 

Лайфхак

Під час оформлення титульної сторінки курсової роботи Ви можете брати за приклад вже оформлені роботи, але важливо, щоб ці приклади були саме з ВАШОГО навчального закладу та ВАШОЇ кафедри, оскільки навіть різні кафедри мають свої особливості в оформленні титульного аркушу, що може стати потім проблемою для проходження технічного контролю та допуску до захисту.

 

3. Зниження оцінки за неправильно оформлений титульний аркуш

Варто пам’ятати, що неправильно оформлений титульний аркуш для курсової роботи може призвести до зниження оцінки за курсову роботу. Викладачі звертають увагу на оформлення як на показник академічної дисципліни та вміння студента дотримуватися встановлених правил.

Окрім титульного аркуша, студентам необхідно дотримуватися інших вимог до оформлення курсової роботи, таких як зміст, кількість розділів та підрозділівобсяг використаних джерел та навіть обсяг сторінок наукового проєкту. Детальні вимоги можна знайти в методичних рекомендаціях університету або вказаних викладачем. Варто бути уважним і ретельно дослідити ці вимоги перед написанням та оформленням курсової роботи.

 

Важливо

Аби правильно зробити титульний аркуш для курсової, важливо заздалегідь ознайомитися з вимогами і зразками оформлення титульного аркуша та інших частин курсової роботи.

4. Зразок оформлення титульного аркуша курсової роботи

Правильне оформлення титульного аркуша курсової роботи може мати наступний вигляд (приклад титульного аркуша курсової роботи, надано реальна робота, а не з Інтернету):

Приклад титульного листа курсової - зображення

Цікавить написання роботи "під ключ" з гарантією?

Відповіді на часті питання

Як правильно друкувати курсову роботу?

Сам текст роботи набирається в текстовому документі Word на комп’ютері, а роздруковують його на принтері.

Які основні вимоги до курсової роботи: до шрифту, абзаців та об’єму?

В Україні поки що використовуються шрифти Times New Roman 14 пунктів, абзаци вирівнюються зліва на 1,25 см, інтервал міжрядковий – 1,5. Щодо об’єму, вимоги можуть варіюватися від університету до університету, інформацію про це можна знайти в методичних рекомендаціях.

Що буде, якщо не здати курсову роботу?

Нездача курсової роботи може мати різні наслідки: від низької оцінки до неспроможності продовжувати навчання, або потребу у додатковому складанні роботи. Конкретні наслідки залежать від політики університету та викладача, тому варто дотримуватися всіх вимог та звертатися до них для уникнення негативних ситуацій.

Magistr.ua
Дізнайся вартість написання своєї роботи
Кількість сторінок:
-
+
Термін виконання:
-
днів
+
від 660

Стаття була корисною для вас?

Оцініть статтю від 1 до 5

5 із 5 на основі 2 оцінок

Поділитися:
Помітили помилку?
Виділіть її і натисніть Ctrl + Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: